قیمت عمده قند – خرید قند عمده درب کارخانه – قیمت عمده قند

قیمت عمده قند شکسته کارتنی شیرین کام

قیمت عمده قند درب کارخانه – خرید قند عمده درب کارخانه قند شیرین کام

شرکت شیرین کام با راه اندازی سایت شیرین کام . آی آر به شما کمک می کند تا به سادگی از قیمت عمده قند درب کارخانه و فروش عمده قند شکسته 5 کیلویی و فروش قند و قند کله و شکسته مطلع شوید. اینجا در یکی از بزرگترین کارخانه های تولید قند ایران قیمت خرید عمده قند درب کارخانه بسیار باصرفه تر از کارخانه های دیگر برای شما مشتری گرامی است.

لیست قیمت قند عمده خرید از درب کارخانه شیرین کام جدید

شیرین کام یکی از کارخانه های درحال فعالیت در ایران است که برای مشتریان امکان خرید عمده قند از کارخانه را فراهم کرده است. هدف از فروش مستقیم و عمده قند به مشتریان تسریع در مدت زمان تامین این کالای اساسی و هم جلوگیری از افزایش قیمت کاذب توسط واسطه های متعدد است. شما می توانید به سادگی و از طریق تماس با کارشناسان فروش شیرین کام که در انتهای این نوشته درج شده است، برای خرید عمده قند از کارخانه اقدام کنید.

بسته بندی قند خرد شده و بسته بندی قند شکسته 10 کیلویی شیرین کام
بسته بندی قند خرد شده و بسته بندی قند شکسته 10 کیلویی شیرین کام

قیمت عمده قند درب کارخانه – خرید قند عمده درب کارخانه

با توجه به اینکه کارخانه قند شیرین کام انواع قند شکسته و قند کله ای شامل قند شکسته نایلونی و کارتنی را تولید می کند با کمک صفحه تماس با واحد فروش شرکت شیرین کام می توانید از آخرین قیمت قند شکسته و قند کله مطلع شوید. خرید قند از درب کارخانه برای شما با قیمت پایین تری تمام می شود که همین باعث شده است این کارخانه بیشترین تقاضا را از سوی مشتریان داشته باشد.

  • قیمت عمده قند درب کارخانه
  • قیمت قند درب کارخانه
  • پخش قند درب کارخانه
  • کارخانه قند

پخش عمده قند شکسته – خرید عمده قند شکسته

بهترین راه حل برای کم کردن هزینه های فروش عمده قند های شکسته و کله ، خرید مستقیم قند از کارخانه قند شیرین کام برای پخش عمده قند شکسته در بازار قند ایران است. برای خرید عمده قند و لیست قیمت عمده قند شکسته و کله می توانید از طریق صفحه فروش قند شیرین کام با ما تماس بگیرید.

شرکت قند شیرین کام - پخش قند شکسته و قیمت عمده قند
شرکت قند شیرین کام – پخش قند شکسته و قیمت عمده قند

کار پخش قند از کاخانه قند شیرین کام شامل موارد بسیاری است که بعضی از این موارد این ها هستند:

  • پخش عمده قند تبریز
  • پخش عمده قند اردبیل
  • پخش عمده قند گیلان
  • پخش عمده قند زنجان
  • پخش عمده قند ارومیه
  • پخش عمده قند
  • پخش عمده قند شکسته
  • پخش عمده قند کله بازار قند ایران

قند شکسته 5 کیلویی عمده – خرید قند شکسته 5 کیلویی عمده

در کارخانه ی قند شیرین کام انواع قند شکسته همچون قند شکسته نایلونی و کارتنی تولید می شود.

قند 5 کیلویی انواع مختلفی دارد که موارد زیر برخی از این ها هستند:

  • قند 5 کیلویی شیرین کام
  • قیمت قند 5 کیلویی
  • قیمت قند 5 کیلویی شیرین کام
  • خرید قند 5 کیلویی
  • قیمت قند شکسته 5 کیلویی
  • کارتن قند 5 کیلویی
  • قند شکسته 5 کیلویی
  • خرید قند 5 کیلویی شیرین کام

برای اطلاع از قیمت قند شکسته 5 کیلویی و قیمت عمده قند شکسته می توانید روی تماس جهت دریافت لیست قیمت قند کلیک کنید.

قیمت عمده قند - خرید عمده قند شکسته شیرین کام
قیمت عمده قند – خرید عمده قند شکسته شیرین کام

فروش عمده قند شکسته شیرین کام

از طریق کارخانه قند شیرین کام ، فروش قندهای شکسته نایلونی و کارتنی به سراسر کشور انجام می شود. با کمک این سایت به سادگی می توانید خرید مستقیم قند و موارد زیر را انجام دهید:

  • فروش قند شکسته فله
  • فروش قند شکسته گیلان
  • فروش قند شکسته زنجان
  • فروش قند شکسته شمال
  • قیمت فروش قند شکسته
  • فروشگاه قند شکسته
  • بازار فروش قند شکسته
  • بازار قند ایران
  • مرکز فروش قند شکسته
  • فروش عمده قند شکسته
  • فروش قند شکسته شیرین کام
  • فروش قند شکسته تبریز
  • فروش قند شکسته ارومیه

برای اطلاع از قیمت عمده قند شکسته و کله و انواع قند شیرین کام با کارشناسان فروش کارخانه قند شیرین کام همراه باشید که اطلاعات در انتهای این نوشته درج شده است.

خرید مستقیم قند از کارخانه و فروش قند فردوس، شیرین کام، زکریا، افرا، ارومیه، ورامین، مشهد، فسا، اصفهان، لرستان و… و قیمت قند شکسته و کله فله، کارتنی و نایلونی و خرید مستقیم قند از کارخانه قند به صورت قند شکسته، 5کیلویی از کارخانه قند در مرکز قند ایران انجام می گردد.

برای خرید و فروش قند عمده همین حالا با ما تماس بگیرید

کارخانه قند شیرین کام

ساعت پاسخگویی: از 8 صبح تا 18 بعد از ظهر

شماره موبایل جهت خرید عمده قند شکسته:  09141562550۰۹۰۳۳۸۷۳۹۳۹
تلفن کارخانه قیمت عمده قند شیرین کام شماره ثابت: ۰۴۵۳۳۸۷۳۹۳۹ 04533873949
اینستاگرام قند شیرین کام: Shirinkam.qand@

 

خبر رونمایی از سایت کارخانه قند شیرین کام در سایت اخبار رسمی / بازار قند ایران / جهان تیغ

لیست قیمت قند عمده خرید از درب کارخانه شیرین کام جدید

تاریخچه‌ی قند

تصور می شود که قند نیشکر برای اولین بار توسط انسان در پلینزی از جایی که به هند سرایت کرده است استفاده شده است. در 510 قبل از میلاد ، امپراتور داریوش در آن زمان ایران به هند حمله کرد و در آنجا “نی که عسل بدون زنبور عسل می دهد” را پیدا کرد. راز قند نیشکر ، مانند بسیاری از اکتشافات دیگر بشر ، در حالی که محصول نهایی با سود زیادی صادر می شد ، محرمانه بود.
این گسترش عمده مردم عرب در قرن هفتم میلادی بود که منجر به شکستن این راز شد. هنگامی که آنها در سال 642 میلادی به ایران حمله کردند ، متوجه شدند که نیشکر در حال رشد است و نحوه تولید قند را آموختند. با ادامه گسترش آنها ، تولید قند در سرزمینهای دیگری که از جمله شمال آفریقا و اسپانیا فتح کردند ، ایجاد شد.
شکر تنها در اروپای غربی در نتیجه جنگ های صلیبی در قرن 11 میلادی کشف شد. جنگجویان صلیبی که به خانه باز می گشتند در مورد این “ادویه جدید” و اینکه چقدر خوشایند بود صحبت کردند. اولین قند در انگلستان در سال 1099 ثبت شد. در قرون بعدی شاهد گسترش عمده تجارت اروپای غربی با شرق از جمله واردات شکر بود. به عنوان مثال ، ثبت شده است که شکر در لندن با قیمت “دو شیلینگ در هر پوند” در سال 1319 م. این مقدار تقریباً 100 دلار آمریکا در هر کیلو با قیمت امروز است ، بنابراین بسیار لوکس بود.
در قرن پانزدهم میلادی ، شکر اروپایی در ونیز تصفیه شد ، تأیید این که حتی در آن زمان وقتی مقادیر کمی بود ، حمل و نقل شکر به عنوان یک محصول درجه یک دشوار بود. در همان قرن ، کلمب به قاره آمریکا ، “دنیای جدید” سفر کرد. ثبت شده است که در سال 1493 او گیاهان نیشکر را برای رشد در کارائیب برد. آب و هوای آنجا برای رشد نیشکر مطلوب بود به طوری که صنعتی به سرعت تأسیس شد.
تا سال 1750 ، 120 پالایشگاه قند در بریتانیا فعالیت می کردند. مجموع تولید آنها تنها 30،000 تن در سال بود. در این مرحله شکر هنوز لوکس بود و سودهای هنگفتی به دست می آمد به حدی که شکر “طلای سفید” نامیده می شد. دولتها سودهای هنگفت ناشی از شکر را تشخیص دادند و مالیات زیادی از آن گرفتند. به عنوان مثال ، در بریتانیا مالیات قند در سال 1781 بالغ بر 326،000 پوند بود ، رقمی که تا سال 1815 به 3،000،000 پوند افزایش یافته بود. این وضعیت تا سال 1874 باقی می ماند تا زمانی که دولت بریتانیا ، تحت ریاست نخست وزیر گلادستون ، مالیات را لغو کرد و قیمت شکر را در اختیار شهروندان عادی قرار داد.
چغندر قند برای اولین بار در سال 1747 به عنوان منبع قند شناخته شد. بدون شک منافع شخصی در مزارع قند نیشکر باعث شد تا این کنجکاوی بیش از حد باقی نماند ، وضعیتی که تا جنگهای ناپلئون در آغاز قرن 19 حاکم بود. هنگامی که انگلیس واردات شکر به قاره اروپا را مسدود کرد. در سال 1880 چغندر قند جایگزین نیشکر به عنوان منبع اصلی قند در قاره اروپا شد. همان منافع شخصی احتمالاً ورود شکر چغندر به انگلستان را تا جنگ جهانی اول که واردات قند انگلیس تهدید شده بود به تأخیر انداخت.
صنعت شکر مدرن امروزی هنوز در بسیاری از سطوح و در سراسر جهان با دخالت دولت روبرو است. الگوی کلی را می توان با بررسی موقعیت اواسط دهه 1990 در نقشه تعاملی در صفحه مقدمه مشاهده کرد. مصرف سالانه در حال حاضر در حدود 120 میلیون تن در حال اجرا است و با سرعتی در حدود 2 میلیون تن در سال در حال افزایش است. اتحادیه اروپا ، برزیل و هند سه تولید کننده برتر هستند و مجموعاً 40 درصد از تولید سالانه را تشکیل می دهند. با این حال بیشتر شکر در داخل کشور تولید کننده مصرف می شود و تنها حدود 25 درصد از آن در سطح بین المللی خرید و فروش می شود.
یکی از مهمترین نمونه اقدامات دولت در اتحادیه اروپا است که قیمت قند آنقدر زیاد است که سالانه بیش از 5 میلیون تن شکر چغندر سفید صادر می شود و با این وجود یک میلیون تن شکر نیشکر خام از مستعمرات سابق وارد می شود. این فعالیت اخیر نوعی کمک خارجی است که توسط ایالات متحده نیز انجام می شود. تولید بیش از حد اتحادیه اروپا و دامپینگ بعدی تحت الزامات GATT قرار گرفته است که باید در چند سال آینده کاهش قابل ملاحظه ای در تولید داشته باشد.

تاریخچه قند مکعبی

در سال 1829 ، برادران توماس و فرانتیسک گربنرز در Kostelni Vydri در نزدیکی داچیچه اولین کارخانه قند عصر مدرن را در قسمت غربی تأسیس کردند.
پادشاهی هابسبورگ در بهار 1829 آنها چغندرقند را در زمینی به وسعت 3 هکتار کاشتند و شروع به تولید محصول در
کارخانه قند در پاییز 1828 با استفاده از دانش به دست آمده در فرانسه
کارخانه قند در Kostelni Vydri در ساختمان یک کارخانه آبجوسازی مزرعه راه اندازی شد. در طبقه همکف ، اصطبلی برای گاوهایی که با اسب اسب حرکت می کردند وجود داشت.
یک اتاق برای چرخ دنده و یک سالن بزرگ با تمام ماشینهای ساده کارخانه قند: دستگاه برش با وسایل اسب ، دستگاه سفید کننده یا جویدن
پرسهای آسیاب ، پیچ و گوه ، در مخازن خاک برای جمع آوری آب فشرده ، 3 دیگ بخار برای اجابت مزاج با گرمایش مستقیم ، 2 عدد کوچک و 2 عدد بزرگ.
قابلمه های تبخیری با حرارت مستقیم ماشین آلات بیشتر از چوب ساخته شده بودند ، برخی از قطعات فقط از آهن بودند.
مراحل تولید به شرح زیر است: چغندر قند را در قطعات کوچک رنده می کردند ، آنها را برای به دست آوردن آب میوه فشرده می کردند. آب گرم می شود و در دیگهای بخار روشن می شود ، آب گرم به مخازن تبخیر تخلیه می شود که در آن شربت ایجاد می شود و تصفیه می شود. سپس سه هفته بعد از تشکیل ماسک و خشک شدن ، تبلور ادامه می یابد. به هر حال شکر خام به دست آمد که باید تصفیه می شد. ضایعات به عنوان غذای گوسفند و شربت برای استفاده در تولید ارواح استفاده می شد. روزانه حدود 1000 کیلوگرم چغندرقند تولید می شد ، این مقدار 30 کیلوگرم شکر و 30 کیلوگرم شربت می داد. در اولین فصل چغندرقند 11200 کیلوگرم شکر خام تولید شد ، قندداران به طور انحصاری توسط صاحبان مغازه ها در داسیچه برداشت کردند. کارخانه قند در سال 1832 به تولید شکر پایان داد ، یا خاک نزدیک داچیچه برای پرورش چغندرقند (ارتفاع حدود 500 متر) مناسب نبود و کارخانه قند مواد اولیه با کیفیت را از دست داد. به هر حال این قندخانه نمونه ای برای مشاغل دیگر در بوهمیا و موراویا شد.

اولین کارخانه قند در موراویا

در سال 1833 فرانتیسک گربنر دوباره سنت کارخانه قند را در Kostelni Vydri انتخاب کرد و با حمایت بانک J.B. Puthon ، بانکدار از وین ، یک پالایشگاه را مستقیماً در Dacice تأسیس کرد. پالایشگاه در خانه شماره 2 واقع شده بود. 4 در میدان پالاکی (مرکز هنرهای کنونی) ، بعداً به ساختمانهای مجاور 2 ، 3 ، و 5 گسترش یافت. در ابتدا فقط عصا تولید می شد ، عصا با گاری از طریق وین از بندر تریست ایتالیا به صورت چرخ دستی به داسیچه منتقل می شد. این اولین پالایشگاه شکر نیشکر در موراویا بود. پس از سال 1844 فقط چغندر قند از منابع محلی استفاده شد. پالایشگاه قند باعث بهبود اقتصادی شهر شد ، بسیاری از متخصصان را به داسیچه کشاند و مشاغل جدیدی ایجاد شد. در سال 1839 ، پالایشگاه دچار مشکلات مالی شد و همه تصمیمات مربوط به پالایشگاه به دست گربنرز رسید که در بهار 1840 مدیر جدیدی نامید- یاکوب کریستوف راد از وین ، زاده راینفلدن سوئیس.

یاکوب کریستوف راد ، مخترع اولین حبه قند

مدیر جدید در سال 1841 با الحاق ساختمان جدید پالایشگاه در حیاط خانه شماره 4 ، قطعات تولید را گسترش داد. 4 ، او ماشینهای جدیدی ارائه داد و در سال 1842 اولین موتور بخار را در شهر تولید کرد. تحت هدایت جدید ، پالایشگاه پیشرفت کرد و علاوه بر مقامات و کارکنان کمکی ، حدود سی کارگر دستی مشغول به کار شدند. شکر Dacice جنوب غربی موراوی ، جنوب و شرق بوهمیا و سرزمین مرزی اتریش را تأمین می کرد. شکر همچنین در انبارهای پالایشگاه مستقر در وین ، پست ، لووف و برنو فروخته می شد. برای استفاده بهتر از برخی از محصولات پالایشگاه و بهبود کار مدیرعامل راد در سال 1841 در داسیچه کارخانه تولید میوه های آب نبات ، شیرینی و شکلات تاسیس کرد و در این کار همسر خود ، جولیانا را مشارکت داد. مغازه داران در وین ، پراگ ، پست ، لینز و لووف اما همچنین در شهرهای کوچکتر در جنوب غربی موراویا ، در جنوب بوهمیا ، غرب بوهمیا و در قلمرو اسلواکی امروزه از Dacice شیرینی هایی مانند شیرینی پخته ، نان زنجبیلی و شکلات خریداری می کردند. اشکال ناخوشایند شکر که تا به امروز تولید شده است. اشکال مانند نان ، کلاه ، یاکوب کریستوف راد را مجبور کرد تا حبه قند را اختراع کند.
“Cherchez la femme” همه جا
همچنین خانم خانه خانم میسوس جولیانا راد ، وقتی می خواست کمی شکر در غذا بیاورد ، مجبور شد از هلی کوپتر برای خرد کردن یک تکه کوچک از یک نان بزرگ شکر استفاده کند. مدت کوتاهی بی توجهی برای ایجاد آسیب کافی بود. یک روز در آگوست 1841 این اتفاق برای میسوس جولیانا افتاد که با قطع یک قرص قند ، انگشت خود را صدمه زد. پس از آن ، در طول یک ناهار ، او با همسرش و سایر مقامات پالایشگاه حاضر در ناهار صحبت کرد و از آنها خواست راهی برای از بین بردن برش دشوار و تقسیم نان قند بیابند. او خودش پیشنهاد داد که شکر را به شکل مکعب هایی تولید کنید که شمارش و ذخیره آنها آسان باشد.
مطمئناً برای او غافلگیری خوبی بود که در اوت همان سال یک جعبه کوچک از شوهرش دریافت کرد. درون آن 350 حبه سفید و قرمز قند وجود داشت. حبه قند متولد شد. راد یک مطبوعات ساخت و در 23 ژانویه 1843 او مجوز ساختن حبه قند در Decice را به دست آورد. در پاییز 1843 ، پالایشگاه Dacice شروع به تولید مکعب شکر برای تجارت کرد. برای اولین بار ، شکر مکعبی در وین به نام “قند چای” ظاهر شد. یک بسته کوچک حاوی 250 مکعب یک پوند وزن داشت و یک جعبه با چای چینی پیشنهاد کرد. برچسب های اصلی روی جعبه ای که ساختمان های پالایشگاه را در داچیچه ارائه می داد وجود داشت و به قیمت 50 کرویتزر به فروش می رسید. حق ثبت اختراع تولید شکر مکعبی به زودی توسط پروس ، زاکسن ، بایرن ، سوئیس و انگلستان خریداری شد. شکل کامل اختراع راد در پالایشگاه های قند در سراسر جهان استفاده می شود.

در ایالات متحده

اولین پالایشگاه قند در شهر نیویورک در خیابان آزادی در سال 1730 توسط نیکلاس بایارد افتتاح شد. بیشتر سیگارهای خام از خارج از کشور به مستعمرات وارد می شد و این شهر به دلیل بندر و تقاضای بالای شکر محلی به زودی مرکز پالایش شکر شد. این صنعت خانواده های برجسته ای مانند لیوینگستون ، بیارد ، کوئیلر ، روزولتز ، استوارتز و ون کورتلندس را به خود جذب کرد.
در سال 1857 ویلیام هاومایر و فردریک سی هاومیر ، هاومایر ، تاونسند و کمپانی را در خیابان سوم جنوبی ویلیامزبورگ تأسیس کردند ، جایی که زمین های توسعه نیافته ، بندرگاه آب های عمیق و نیروی کار فراوان ارزان به زودی پالایشگاه های دیگر را به خود جلب کرد. پس از نابودی صنعت قند در کشورهای خلیج فارس در طول جنگ داخلی ، پالایش شکر در شهری متمرکز شد که بندر بزرگترین کشور در آن کشور بود ، سیستم حمل و نقل گسترده بود و بانک ها متعدد بودند. پالایش شکر از سال 1870 تا جنگ جهانی اول سودآورترین صنعت تولیدی شهر بود. 59 درصد شکر خام وارداتی کشور در سال 1872 و 68 درصد تا سال 1887 در آنجا پردازش شد.
به دلیل رقابت شدید ، پالایشگاه ها در شهر سعی کردند قیمتها را در سال 1882 ثابت کنند. شکست آنها در این امر منجر به هنری او شد. هاومایر در سال 1887 شرکت پالایشگاه های قند (معروف به Trust Sugar) را برای کنترل قیمت شکر و نیروی کار تشکیل داد. اعتماد اکثر پالایشگاه های اصلی بروکلین را ادغام کرد. پس از حکم غیرقانونی در سال 1891 توسط دادگاه عالی ایالتی ، این اعتماد توسط هاومایر ، که شرکت پالایش قند آمریکا را در نیوجرسی تأسیس کرد و دفتر مرکزی آن را در شهر وال استریت حفظ کرد ، سازماندهی کرد. در سال 1900 هاومایر با ادغام پالایشگاه های بازمانده در شهر به شرکت ملی پالایش شکر نیوجرسی ، رقابت کمی را در منطقه حذف کرد. شرکت قند آمریکایی درگیر نبرد حقوقی طولانی مدت با دولت فدرال بر سر کنترل اعتماد خود شد که طی آن سهم خود در بازار نیشکر از 53 به 32 درصد کاهش یافت.
این مبارزه با تسویه حساب در سال 1922 به پایان رسید که به شرکت اجازه داد دست نخورده باقی بماند ، اما آن را مجبور کرد از شیوه های تجاری ناعادلانه خودداری کند ، و با احیای رقابت ، شرکت تسلط خود را بر صنعت متوقف کرد. پس از رکود ، صنعت پالایش شکر در شهر کاهش یافت زیرا جایگزینی برای قند و فناوری مدرن معرفی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *